Сприймання людиною інформації. Властивості інформації. Види інформації за способом сприймання: зорова, слухова, нюхова, смакова, дотикова

Про матеріал
Ця презентація для учнів 2 класу пояснює, як людина сприймає інформацію через органи чуття. Вона охоплює п'ять основних видів інформації: зорову, слухову, нюхову, смакову і дотикову. Учні дізнаються, що очима ми бачимо, вухами чуємо звуки, носом відчуваємо запахи, язиком – смак, а шкірою – дотики. Матеріал подано через прості приклади з повсякденного життя, що робить його доступним для дітей. Презентація супроводжується яскравими ілюстраціями та інтерактивними вправами для кращого розуміння.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сприймання людиною інформації. Властивості інформації. Види інформації за способом сприймання: зорова, слухова, нюхова, смакова, дотикова

Номер слайду 2

Сприймання людиною інформації Людина сприймає інформацію за допомогою органів чуття: Вухо - це слух. Язик - це смак. Очі - це зір. Ніс - це нюх. Руки - це дотик

Номер слайду 3

Властивості інформації

Номер слайду 4

Види інформації за способом сприймання:слухслуховазірзорованюхнюховасмаксмаковадотикдотикова

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
16 жовтня
Переглядів
128
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку