СТЕМ "Як написати резюме школяру"

Про матеріал
Перелік рекомендацій для складання резюме учню. Резюме входить до складу портфоліо учня. Воно сприяє більш правильному вибору напрямку профільного навчання в старших класах і допомагає визначити сферу діяльності учня в подальшому. Учні 6-го класу під час уроків СТЕМу вчаться правильному написанню цього документу.
Перегляд файлу

Як написати резюме школяру

 

Резюме входить до складу портфоліо учня. Воно сприяє більш правильному вибору напрямку профільного навчання в старших класах і допомагає визначити сферу діяльності учня в подальшому.

 

Інструкція

 

1 Вкажіть особисті дані учня на початку резюме, тобто прізвище, ім`я, по батькові того, хто навчається, дату його народження, місце народження і домашня адреса.

 

2 Додайте контактні дані учня: номера домашнього і стільникового телефонів, адреса електронної пошти (якщо є).

 

3 Внесіть інформацію про батьків учня: вкажіть їх прізвище, ім`я, по батькові, дати народження, освіта, рід занять. Відзначте, скільки всього дітей до 18 років виховується в сім`ї.

 

4 Повідомте інформацію про місце навчання учня. Вкажіть повну адресу школи, в якій навчається школяр, додайте клас, напишіть його тип (загальноосвітній, профільний, корекційний і т.п.).

5 Напишіть про місце або декількох місцях отримання школярем загальної освіти. Якщо учень навчався в декількох школах, найкраще оформити їх список таблицею. У першому стовпці вказуються роки навчання в школі, включаючи і те освітній заклад, який він відвідує зараз. У другому стовпці вкажіть номер школи і її повна поштова та електронна адреси, клас.

6 Додайте інформацію про додаткову освіту (семінари, курси і т.д.), про проходження будь-яких навчальних практик в рамках освітньої програми і т.п. Складіть список нагород, які виграв учень, із зазначенням заходів і датою їх проведення.

7 Напишіть про додаткові навички, якими володіє учень. Тут можна вказати рівень володіння комп`ютером, якість знання мов і т.д. Повідомте про захоплення, інтереси, хобі та про предметах, які найбільш подобаються учню.

8 Оформіть резюме в єдиному обраному стилі. Використовуйте для його написання комп`ютер з програмою Word. Виберіть тип шрифту Times New Roman, розмір - 14 пунктів. Підзаголовок кожного нового пункту виділяйте жирним шрифтом, можливе використання курсиву.

Обов’язково додайте фото

 

 

docx
Додано
30 грудня 2023
Переглядів
320
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку