«Їстівна новорічна листівка». (Майстер-клас з малювання)

Про матеріал
Починається пора подарунків та візитів у гості. Здивувати близьких чимось смачненьким, приготованим власноруч - що може бути краще? Замість звичного імбирного печива або домашнього кексу, цього року на Різдво та Новий Рік фуді почали робити шоколадні листівки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас з малювання«Їстівна новорічна листівка»

Номер слайду 2

Їстівна різдвяна листівка - новий святковий тренд Починається пора подарунків та візитів у гості. Здивувати близьких чимось смачненьким, приготованим власноруч - що може бути краще? Замість звичного імбирного печива або домашнього кексу, цього року на Різдво та Новий Рік фуді почали робити шоколадні листівки. Приготувати їх досить просто, хоч це і потребує трохи часу. Спочатку придумайте композицію - що це буде?

Номер слайду 3

Що таке шоколад?Шоколад – кондитерський продукт, який виготовляється з плодів какао.

Номер слайду 4

-половина плитки молочного (або темного) і дві плитки білого шоколаду;-тоненький пензлик;-файл;-заготовка листівки. Обладнання:

Номер слайду 5

Готуємо контурний малюнок або роздруковуємо готове зображення. Поміщаємо малюнок всередину звичайного чистого файлу для документів.

Номер слайду 6

У чистий сухий посуд розламуємо шоколадні плитки і ставимо на водяну лазню (чи в мікрохвильову піч секунд на 40). Стежимо, щоб шоколад не перегрівся (а то згорнеться) і щоб в нього не потрапила вода - консистенція згущеного молока, рівний текучий шоколад

Номер слайду 7

Тоненьким пензликом обводимо контури малюнка прямо по поверхні файлу. Все-все обводимо.

Номер слайду 8

Коли шоколадний контур трохи підстине в холодильнику, заллємо його білим шоколадом, акуратно, щоб не потривожити шар контура. Потім на твердій підкладці поміщаємо усю роботу в холодильник приблизно на годину.

Номер слайду 9

Перевертаємо готову листівку, знімаємо файл, фінально обробляємо і красиво оформляємо роботу. Готово!

Номер слайду 10

Приємної солодкої творчості!

pptx
Додано
11 лютого
Переглядів
181
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку