Створення звітів та макросів у Microsoft Access 2007.(методична розробка уроку, мультимедійна презентація, розробка бази даних, зошит з опорним конспектом)

Про матеріал

Тема: Створення звітів та макросів у Microsoft Access 2007 (Методична розробка уроку з інформатики для 11-ого класу з розробленим зошитом).

Мета:

  • навчальна: ввести визначення понять «звіт», «заголовок звіту», «область даних», «макрос»; пояснити учням основні принципи створення звітів та макросів;
  • розвивальна: формувати навички аналітико-синтетичного мислення, просторову уяву, науковий світогляд щодо вирішення різних задач прикладного спрямування;
  • виховна: виховувати інформаційно компетентну людину, активного представника інформаційного суспільства.
Середня оцінка розробки
Структурованість
2.0
Оригінальність викладу
2.0
Відповідність темі
2.0
Загальна:
2.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Чупілко Сергій Іванович
    Подивився файл "Структура таблиць бази даних Білий вітер.docx". Схема даних не вірна! В таблиці "Реалізація" слід видалити поля "Категорія клієнта" та "Категорія товару". Поле "Категорія клієнта" з таблиці "Довідник_Клієнти" треба зв'язати з відповідним полем таблиці "Довідник_Категорії_Клієнтів". Аналогічно треба зробити з полями "Код категорії товару" , які містяться в довідниках товарів та категорії товарів. Це, по-перше. По-друге, ціна товару може змінюватися з часом, тому поле "Ціна товару" повинно міститися в таблиці "Реалізація". По-третє, схема даних розрахована лише на реалізацію ОДНОГО товару в ОДНОМУ замовленні. Але на практиці в одному замовленні присутні декілька товарів... І останнє. Для поля "Номер замовлення" не бажано використовувати "Счетчик". Якщо, наприклад, видалимо останнє замовлення з номером №75, то наступне замовлення буде мати №76. Тобто в нумерації виникне "дірка". Це не помилка. Але іноді це не є допустимим з точку зору нумерації замовлень.
    Загальна:
    2.0
    Структурованість
    2.0
    Оригінальність викладу
    2.0
    Відповідність темі
    2.0
zip
Додано
15 березня 2018
Переглядів
1469
Оцінка розробки
2.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку