Свято-конкурс на кращого читця віршів сучасних українських дитячих поетів

Про матеріал

Роль письменника у суспільстві надзвичайно важлива. Письменник — це очі, думки та совість суспільства. Честність, спроможність хоробро дивитися у вічі дійсності і відкрито говорити правду являють справжнього письменника. Його пильні спостереження, влучні здогадки та передбачення є відгуком часу і в той же самий час — формотворчим элементом історичного періоду та його культурного пласту.

Сучасне українське літературне поле достатньо широке.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Снігурівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Олєйник І.С. Бекеш Л.В.

Номер слайду 2

Роль письменника у суспільстві надзвичайно важлива. Письменник — це очі, думки та совість суспільства. Честність, спроможність хоробро дивитися у вічі дійсності і відкрито говорити правду являють справжнього письменника. Його пильні спостереження, влучні здогадки та передбачення є відгуком часу і в той же самий час — формотворчим элементом історичного періоду та його культурного пласту. Сучасне українське літературне поле достатньо широке.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Катерина Бабкіна - народилася 22 липня 1985 році м. Івано – Франківську. Українська письменниця, поетеса, сценарист, журналіст, автор чотирьох поетичних збірок, двох дитячих книжок, збірки оповідань та роману.

Номер слайду 5

Любов Відута – поетеса, прозаїк. Народилася 9 березня 1970 року в місті Львові. З відзнакою закінчила Львівський технікум, продовжила навчання у Державному університеті «Львівська політехніка». Друкується в різних періодичних виданнях, на даний час у її творчому доробку 15 книжок.

Номер слайду 6

Мар’яна Савка (21 лютого 1973 року наТернопільщині ) - поетеса, перекладач, головний редактор і співзасновник «Видавництва Старого Лева», громадський діяч, член Ради Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва, віце-президент літературної премії «Великий Їжак». Автор поетичних збірок.

Номер слайду 7

Анатолій Качан народився 16 січня 1942 наМиколаївщині, у сім’ї токаря. Коли підріс, любив слухати батькові оповіді. Від батька взяв відчуття землі, селянську мудрість і спостережливість. А від матері, чия пам’ять зберігала безліч усіляких пісень, переказів, бувальщин, — доброту й любов до слова.

Номер слайду 8

Григорій Фалькович народився 25 червня 1940року у місті Київ — український єврейський поет, Голова київського єврейського культурно- просвітницького товариства. Значне місце у творчості останніх років посідає поезія для дітей.

Номер слайду 9

Сашко Дерманський народився письменник 28 листопада 1976 року Київщині. Вищу освіту здобув у стінах Національного педагогічного університету імені М. Драгоманова, навчаючись на філологічному факультеті. Відтоді викладає за фахом у Київському технікумі електронних приладів.

Номер слайду 10

Оксана Лущевська (народилася 17 лютого 1982року Черкаська область) – дитяча письменниця, перекладач. Закінчила філологічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені П. Г. Тичини. З 2010 по 2012 року навчалася в магістратурі Пенсильванського державного університету (США). 2016 року здобула ступінь доктора наук у галузі освіти в Університеті Джорджії (США).

Номер слайду 11

Оксана Кротюк народитися в місті Луцьку у1969 році в переддень Святого Миколая.  Через 27 років цей факт спричинився до зґяви першого вірша для дітей. А поміж тим було навчання у Луцькій школі №13, Луцькому педагогічному училищі ім. Ярослава Галана, Київському Державному педагогічному університеті ім. М. Драгоманова.

Номер слайду 12

Олеся Мамчич народилася 28 січня 1981 в Києві у родині інженерів. Почала писати ще дошкільням. Перша публікація — в 1992-му (на той часпоетеса мала 11 років) у журналі «Соняшник». Відтоді регулярно друкується в літературній періодиці.

Номер слайду 13

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Сорока Любов Михайлывна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Кузнєцов Артур Олександрович
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Воскобойнікова Тетяна Валентинівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
26 лютого 2018
Переглядів
1546
Оцінка розробки
5.0 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку