Свято урожаю і квітів

Про матеріал
святкова лінійка-захист творчих робіт із природних матеріалів здобувачів освіти 1-9 класів.
Перегляд файлу

СВЯТО УРОЖАЮ ТА КВІТІВ (27 ВЕРЕСНЯ)

Ведуча: Доброго дня, шановні друзі!
А у нас сьогодні свято.
Гостей зібралося багато.
Раді ми вас привітати,
свято Осені почати.

Ведуча: З давніх-давен, коли Земля мала тільки сіре та зелене вбрання, Веселка піднялася дуже близько до Сонця і почала танути. її кольоро­ві краплі пролилися вниз — так з'явилися на Землі квіти, кущі, трави. А оскільки барвистих відтінків веселки було дуже багато, то і кольорове розмаїття квітів виявилося дивовижним.

Ведуча: отож давайте побачимо, що пані Осінь принесла нашим першокласникам(презентація і захист роботи)

Ведуча: Діти, а чи знаєте ви кольори Осені (діти називають)?

Ведуча: давайте подивимось на кольори осені у другокласників (презентація і захист роботи)

Ведуча

Сьогодні ми зібрались своєю шкільною родиною, щоб більше дізнатись про осінь, про урожай, що збирають восени, проспівати їй славу, бо це ж перша осінь у школі для вас, діти! І хай вона буде для вас щасливою, доброю і неповторною, щедрою на радість.

Ведуча:Давайте подивимось якапані- осінь завітала у третій клас(презентація і захист роботи)

Ведуча:

За народним переказом, Осінь – старша дочка Сонця, вона останньою залишила батьківський дім і стала на Землі четвертою порою року.

Ведуча: Посилаючи Осінь на Землю, Сонце сказало їй: « Забирай все моє багатство, віддаю тобі все моє золото. Будь щедрою, і люди полюблять тебе».

Ведуча: Такою ж щедрою вона завітала у четвертий клас. клас(презентація і захист роботи)

Ведуча: І Осінь, як ви бачите, виконує наказ Сонця і щороку дарує нам щедрі дарунки полів і садів, чарує нас своїм осіннім золотом.

Ведуча: а яка ж пані-осінь  завітала у 5-тий клас. (презентація і захист роботи)

Ведуча:Погляньте, який гарний листочок подарувала нам осінь. Він увібрав у себе всі осінні кольори - і зелений, і жовтий, і жовтогарячий... Цей листочок не простий, а чарівний. На ньому осінь послала своє запрошення. Вона запрошує нас разом із нею помандрувати до учнів шостого класу. (презентація і захист роботи).

Ведуча: ми всі вас запрошуємо поринути і відчути красу природи у сьомому класі. Тому що саме в цю пору року вона неповторна, чарівна і музична. (презентація і захист роботи).

Ведуча: Осінь, найчарівніша пора року, сповнена ніжного смутку та багата на щедрі врожаї. Недаремно про неї складено в народі безліч чудових віршів, пісень, загадок, приказок: «Осінь на строкатому коні їздить», «Хвали літо, коли осінь прийде». Якою ж вона завітала до учнів 8 класу? (презентація і захист роботи).

Ведуча: Подивіться навколо — і ви замилуєтесь дивовижною красою матінки-природи. Дерева ледь торкнула осіння позолота. Легенький вітерець несе срібні ниточки павутиння. Повітря напоєне незрівняними пахощами айстр, чорнобривців, жоржин…

Ведуча: Сонце уже не таке спекотне, як влітку: воно лиш лагідно торкається обличчя, ласкавою посмішкою осяває будинки, дороги, краєвиди, вже не так рано виринає з-за неозорого обрію і чомусь квапливо поспішає увечері спати. Та зараз небо, ясне та яскраве, радіє сьогоденню У ДЕВЯТОМУ КЛАСІ, тож давайте разом завітаємо до них у гості. (презентація і захист роботи).

Ведуча:наше свято добігає до завершення. Тож ми хочемо вам побажати поменше хмарних днів, побільше сонячного тепла.

Ведуча: впродовж захисту наші вчителі оцінювали вашу роботу, тому результати оголосимо в понеділок на лінійці.

docx
Додано
18 січня 2020
Переглядів
492
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку