Технологія приготування,
Вимоги до якості
Правила відпуску
Технологічна карта
Бренді коблер
Компоненти |
Кількість |
Коньяк |
60мл |
Лікер «Південний» |
40мл |
Лікер вишневий |
5мл |
Сік лимонний |
5мл |
Фрукти і ягоди |
50г |
Вихід: |
110/50 |
Технологія приготування
У склянку тумблер, заповнену на 2/3 подрібненим льодом вливають коньяк, лікери, сік лимонний. Змішують за допомогою коктейльної ложки, обережно, щоб не пом`яти ягоди.
Вимоги до якості
Смак відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу напою. Фрукти і ягоди зберігають форму.
Правила відпуску
Напій прикрашають фруктами, подають із соломкою і чайною ложкою.
Технологічна карта
М’ятний коблер
Компоненти |
Кількість |
Горілка |
45мл |
Лікер м’ятний |
35мл |
Сік лимонний |
20мл |
Фрукти і ягоди |
50г |
Вихід: |
110/50 |
Технологія приготування
Компоненти зазначені рецептурою змішують в склянці тумблер за допомогою коктейльної ложки. Перед вливанням компонентів склянку заповнюють подрібненим льодом.
Вимоги до якості
Фрукти і ягоди зберігають форму, смак відповідає смаку компонентів, які входять до складу напою.
Правила відпуску
Подають напій із соломкою і чайною ложкою.
Технологічна карта
Коблер «Ізабела»
Компоненти |
Кількість |
Лікер ананасовий |
30мл |
Вино «Ізабела» |
80мл |
Ананас кубиками |
50мл |
Вихід: |
110/50 |
Технологія приготування
Лікер ананасовий вливають у коктейльну чарку, додають вино «Ізабела», зверху викладають нарізані кубики ананаса.
Вимоги до якості
Смак відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.
Правила відпуску
Подають з чайною ложкою.
Технологічна карта
Коблер ківі
Компоненти |
Кількість |
Лікер лимонний |
30мл |
Вино горобина на коньяку |
80мл |
Ківі очищений |
50мл |
Вихід: |
110/50 |
Технологія приготування
Лимонний лікер вливають у коктейльну чарку, доливають вино не змішуючи. Зверху кладуть нарізані кубики ківі.
Вимоги до якості
Смак відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю. Нарізані ківі зберігають форму.
Правила відпуску
Подають з чайною ложкою.
Технологічна карта
Коблер тропік
Компоненти |
Кількість |
Вино мадера |
100мл |
Сироп апельсиновий |
20мл |
Компот з тропічних фруктів |
50мл |
Вихід: |
120/50 |
Технологія приготування
Консервовані фрукти нарізані дрібними кубиками покласти у бокал для вина. У шейкері змішують вино з сиропом, заливають фрукти.
Вимоги до якості
Смак відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю, колір – вишневий, фрукти нарізані кубиками зберігають форму.
Правила відпуску
Подають з чайною ложкою на блюдечку.