Технологічні карти Полядвиця,М`ясо смажене, Баранина з цибулею

Про матеріал

Технологія приготування,

Вимоги до якості

Правила відпуску

Перегляд файлу

Технологічна карта

 

Бренді коблер

 

Компоненти

Кількість

Коньяк

60мл

Лікер «Південний»

40мл

Лікер вишневий

5мл

Сік лимонний

5мл

Фрукти і ягоди

50г

Вихід:

110/50

 

 

 

Технологія приготування

У склянку тумблер, заповнену на 2/3 подрібненим льодом вливають коньяк, лікери, сік лимонний. Змішують  за допомогою коктейльної ложки, обережно, щоб не пом`яти ягоди.

 

Вимоги до якості

Смак відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу напою. Фрукти і ягоди зберігають форму.

 

Правила відпуску

Напій прикрашають фруктами, подають із соломкою і чайною ложкою. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна карта

 

М’ятний коблер

 

Компоненти

Кількість

Горілка 

45мл

Лікер м’ятний 

35мл

Сік лимонний

20мл

Фрукти і ягоди

50г

Вихід:

110/50

 

 

Технологія приготування

Компоненти зазначені рецептурою змішують в склянці тумблер за допомогою коктейльної ложки. Перед вливанням компонентів склянку заповнюють подрібненим льодом.

 

Вимоги до якості

 Фрукти і ягоди зберігають форму, смак відповідає смаку компонентів, які входять до складу напою.

 

Правила відпуску

Подають напій із соломкою і чайною ложкою. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна карта

 

Коблер «Ізабела»

 

Компоненти

Кількість

Лікер ананасовий

30мл

Вино «Ізабела»

80мл

Ананас кубиками

50мл

Вихід:

110/50

 

 

Технологія приготування

Лікер ананасовий вливають у коктейльну чарку, додають вино «Ізабела», зверху викладають нарізані кубики ананаса.

 

Вимоги до якості

 Смак відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.

 

Правила відпуску

Подають з чайною ложкою. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна карта

 

Коблер ківі

 

Компоненти

Кількість

Лікер лимонний

30мл

Вино горобина на коньяку

80мл

Ківі очищений

50мл

Вихід:

110/50

 

 

Технологія приготування

Лимонний лікер вливають у коктейльну чарку, доливають вино не  змішуючи. Зверху кладуть нарізані кубики ківі.

 

Вимоги до якості

 Смак відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю. Нарізані ківі зберігають форму.

 

Правила відпуску

Подають з чайною ложкою. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна карта

 

Коблер тропік

 

Компоненти

Кількість

Вино мадера

100мл

Сироп апельсиновий

20мл

Компот з тропічних фруктів

50мл

Вихід:

120/50

 

 

Технологія приготування

Консервовані фрукти нарізані дрібними кубиками покласти у бокал для вина. У шейкері змішують вино з сиропом, заливають фрукти.

 

Вимоги до якості

 Смак відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю, колір – вишневий, фрукти  нарізані кубиками зберігають форму.

 

Правила відпуску

Подають з чайною ложкою на блюдечку. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 серпня 2018
Переглядів
914
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку