Текст ""Ігри з кольорами""

Про матеріал
Слова кольору - це ключова лексика будь-якої мови та будь-якого віку. Можливість описати щось за кольором - це те, що ми робимо щодня.
Перегляд файлу

ІГРИ З КОЛЬОРАМИ

 

КОЛЬОРОВІ КОЛА . Гарне заняття для маленьких дітей.   Візьміть кілька шматочків паперу формату А3 і намалюйте на кожному велике коло. Прикріпіть аркуші кола на різні стіни в групі. Змоделюйте діяльність: Скажіть «Синій», візьміть синій олівець, пройдіть до одного кола і розфарбуйте невелику частину кола. Зробіть це для кожного кольору, який ви плануєте викладати. Потім скажіть дитині колір ("Синій"), і він / вона повинен взяти синій олівець і перейти до кола, яке ви забарвили в синій колір. Нехай він / її трохи підфарбує.

 

 

ВСЕ В СУМЦІ

Це ще одна весела гра для посилення кольорів. Це вимагає підготовки до вас заздалегідь. Вам потрібно буде зібрати різні дрібні предмети різного кольору і покласти їх у великий полотняний мішок. Вам також знадобиться або кольорове колесо, яке ви зможете крутити, щоб воно потрапляло на певний колір, або невелика колода карт з кольорами на них. Нехай одна дитина крутить колесо або підбирає картку, щоб вибрати колір. Нехай інші діти наосліп вибирають предмет із сумки. Вони повинні сказати вам, якого  предмет кольору. Якщо він відповідає  вашому кольору, вони отримують бал. Це триває до тих пір, поки всі речі не виймуть з сумки. Хто в кінці гри набрав найбільше очок, той і виграє.

docx
Додав(-ла)
Замелюк Марія
Пов’язані теми
Дошкільна освіта, Інші матеріали
Інкл
Додано
10 червня 2021
Переглядів
844
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку