Тест "Азбука ресторанного етикету."

Про матеріал
ЕТИКЕТ - прийнята система правил поведінки, встановлений порядок поведінки де - небудь. Складаючи на своїй тарілці так чи інакше столові прибори, ми подаємо різні знаки офіціантові, які може вловити і прийняти до відома грамотний персонал. Ресторанний (столовий) етикет і деякі прості правила грамотних споживачів ресторанного сервісу завжди буде в нагоді. Правила етикету за столом повинні знати всі в будь-якому віці!
Перегляд файлу

image

Про що "говорить" зображення на картинці? Оберіть відповіді, які відповідають цьому зображенню:

imageб) Відносити не треба!

г) Закінчив трапезу

б) Відносити не треба!

г) Закінчив трапезу

б) Пауза!

г) Закінчив трапезу!

imageб) Страва просто чудова!

г) Закінчив трапезу!

б) Страва просто чудова!

г) Закінчив трапезу!

б) Пауза!

г) Страва просто чудова!

Про що "говорить" зображення на картинці:

б) Закінчив трапезу!

г) Страва просто чудова!

imageimageimageimageimageа) З нетерпінням чекаю на наступнуб) Відносити не треба!

г) Закінчив трапезу

а) З нетерпінням чекаю на наступнуб) Відносити не треба!

г) Закінчив трапезу

а) З нетерпінням чекаю на наступнуб) Не сподобалося!

г) Закінчив трапезу

треба!»

imageб) Обслуговування не сподобалося!

г) Закінчив трапезу

б) Принесіть книгу скарг!

г) Закінчив трапезу

б) Принесіть книгу скарг!

г) Закінчив трапезу

imageб) Принесіть книгу скарг!

г) Закінчив трапезу

б) Відносити не треба!

г) Закінчив трапезу

б) культуру поведінки за столом

г) правила сервірування столу

б) закусочна виделка

                                                                                                                   image      г) рибна виделка

imageimageimageimageОберіть правильну назву прибору, який зображено на картинці.

б) закусочна виделка

г) рибна виделка

Оберіть правильну назву прибору, який зображено на картинці.

б) закусочний ніж

г) ніж для риби

Оберіть основні типи сервіровки столу:

б) Неформальна

г) Ресторанна

 Використовується для щоденного прийому їжі вдома. Не потрібні додаткові прилади та прикраси, тільки необхідний мінімум: тарілка, виделка, ніж, ложка, келих для напою і, звичайно, серветка. Це...

image           а) Неформальна сервіровка                                  image         б) Формальна сервіровка

image          в) Базова сервіровка

Ключ до тесту

1. б в (1 балів)

2. а (1 балів)

3. б (1 балів)

4. д (1 балів)

5. г (1 балів)

6. д (1 балів)

7. б (1 балів)

8. а (1 балів)

9. д (1 балів)

10. б (1 балів)

11. б (1 балів)

12. б (1 балів)

13. а (1 балів)

14. а (1 балів)

15. д (1 балів)

16. а б в г (4 балів)

17. г (1 балів)

18. а (1 балів)

19. г (1 балів)

20. а б в (3 балів)

21. в (1 балів)

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Бибикова Наталия
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pdf
Додано
26 квітня
Переглядів
40
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку