Тест. Будова рослинної клітини"

Про матеріал

Матеріал пропонується для використаня після вивчення будови рослинної клітини, історії відкриття клітинної будови живих організмів, окремих відмінностей у бодові рослинної та тваринної клітин. Поданий у формі "біологічного диктанту", а не тестів, враховує початковий етап вивчення нової дисципліни.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

БІОЛОГІЧНИЙ ДИКТАНТ

Номер слайду 2

1. Термін «клітина» вперше ввів __________. 2. Роберт Броун відкрив ______ в _________ клітині. 3. Т. Шванн і М. Шлейден є авторами ______________.

Номер слайду 3

4. Усі живі організми складаються з ________. 5. Нова клітина утворюється внаслідок ____ материнської клітини. 6. Рослинна клітина зовні захищена _______ _________. 7. Вона містить речовину _______ .

Номер слайду 4

8. У рослинних клітинах на відміну від тваринних клітин містяться ________. 9. Вони бувають ___ видів : _______, _______, ________. 10. Крім того, у рослинній клітині є _______ з ________ соком.

Номер слайду 5

11. У тваринних клітинах на відміну від рослинних є _____. 12. Вони виконують функцію _______.13. Спільними для рослинної і тваринної клітин є такі органели: ____ ,___ ,____ ,___ .14. До складу цитоплазми не входить _____.

pptx
Додав(-ла)
Стойка Тетяна
Додано
29 вересня 2018
Переглядів
1803
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку