Невеличкі кошики з тіста з начинкою (до 10 см у діаметрі) мають назву...
Тарталетки найчастіше випікають
Невеликі кулінарні вироби 2-4 см у діаметрі із заварного тіста з різними начинками: заварний крем, салат, гриби, м'ясо та ін. мають назву
До холодних страв і закусок належать:
Бутерброди поділяють на такі основні групи:
Канапе́ (фр. canapé)- це
Вимоги до якості бутербродів
Який продукт є обов'язковим для приготування бутербродів?
Як називається вид закуски - невеликі кулінарні вироби французької кухні із заварного тіста з різними начинками?
Як називаються маленькі відкриті закусочні бутерброди?
Оберіть фото страв, які відносяться до закусок
Оберіть страви, які НЕ належать до закусочного столу
Назвіть столові прибори, якими сервірують стіл, для подавання холодних страв та закусок:
Температура подачі холодних страв та закусок має становити
Салати із варених овочів, картопляні з м'ясними, рибними продуктами подають
Позначте зображення відкритих бутербродів
Позначте усі зображення холодних закусок
Сервірування столу це...
Значення закусок і холодних страв у харчуванні
Позначте зображення закритих бутербродів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома