Сервіруваня – це підготовка столу до сніданку, обіду, вечері, святковому застіллю, банкету-фуршету, банкету-коктейлю, чайній церемонії.
Мета сервірування
Створити святкову атмосферу та затишок допомужть:
Скатертини та серветки класифікують за такими параметрами:
Верхні скатерті повинні відповідати формі та розмірам столу і мати спуск на всі боки
Пастельні тони при оформленні столу
Мулетон - це
Сет - це
Офіціанти обносять гостей стравами по черзі і накладають їх на тарілки -
Мовою столових приборів - кінець трапези
Квіти на столі потрібно ставити в неглибокі ємності, щоб не затуляли співрозмовникам поле зору.
Букет повинен гармоніювати з тоном скатертини, серветок і поєднуватись із сервіруванням столу.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома