6 клас Розділ Технологія приготування їжі

Додано: 21 квітня
Предмет: Технології, 6 клас
12 запитань
Запитання 1

До столової білизни відносяться:(оберіть правильні відповіді)

варіанти відповідей

серветки

столовий посуд

рушники

скатертини

столові прибори

Запитання 2

Столовий посуд - це...

варіанти відповідей

посуд для приготування їжі

посуд для збереження їжі

посуд,що слугує для подавання та споживання страв

Запитання 3

Сервірування столу - це...

варіанти відповідей

гарно оформлений та розписаний посуд

це підготовка й оформлення стола до споживання їжі

прикрашання столу квітами

прикрашання столу серветками

Запитання 4

Знання етикету за столом дає людині можливість...

варіанти відповідей

приємно споживати їжу 

весело провести час з друзями

справити приємне враження і не потрапити у незручне становище

Запитання 5

На якій картинці зображено найсвіжіше яйце?

варіанти відповідей
Запитання 6

За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на:

варіанти відповідей

варені 

смажені

запечені

усі відповіді правильні

Запитання 7

На картинці зображено яйце, зварене яким способом?

варіанти відповідей

зварене рідко

зварене "у мішечок"

яйце "пашот"

зварене круто

Запитання 8

Щоб отримати яйця, зварені круто, потрібно їх варити...

варіанти відповідей

до 3 хв.

4-5 хв.

8-10 хв.

Запитання 9

До смажених яєчних страв відносять:

варіанти відповідей

яйце "пашот"

яєчні

омлети

Запитання 10

За технологією приготування омлети поділяють на:

варіанти відповідей

прості

натуральні

складні

мішані з гарніром

фаршировані гарніром

Запитання 11

На картинці зображено омлет, виконаний якою технологією приготування?

варіанти відповідей

натуральний

мішаний з гарніром

фарширований гарніром

Запитання 12

На картинці зображено смажену страву із яєць, як вона називається?

варіанти відповідей

яєчня із салом

яєчня натуральна

яєчня з гарніром

омлет

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест