Для підсумкової роботи з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" для здобувачів освіти з професії "Кухар" кваліфікаційний рівень 4 розряд
Продукти харчування, які надходять у підприємство і призначені для використання:
Вкажіть, до якого способу теплової обробки відноситься припускання:
Вкажіть, на які частини розбирають свинячу півтушу:
Вкажіть, який варіант відповіді є неправильним:
Страви за способом теплової обробки бувають:
Піна, яка утворюється при кипінні бульйонів, це...
Форма нарізування овочів для юшок (супів) залежить від...
При приготуванні картопляне пюре стало тягучим та темним, тому що...
Перед варінням макаронні вироби:
Зелені овочі (стручки бобових, шпинат, брюсельську капусту, спаржу) варять
Вкажіть, чим відрізняється біла паніровка від червоної:
Вкажіть комбіновані способи теплової обробки:
Бланшування продуктів проводять з метою:
Пасерування це...
Виберіть перші страви, які належать до заправних:
Тісто для вареників після замішування витримують
30 хвилин для того, щоб...
До складу котлетної маси з риби входить:
Гарячі супи подають при температурі:
Який вік має телятина?
Вкажіть правильну послідовність технологічного процесу обробки овочів
Головним показником "сили" борошна є:
За консистенцією каші бувають:
Для приготування супів з локшиною моркву нарізують:
Коли солять картоплю смажену основним способом з сирої?
До котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати:
Вкажіть термін зберігання напівфабрикатів з котлетної маси при температурі 4-8 ºС
Перед смаженням основним способом рибу ...
Для смаження риби у фритюрі використовують такі напівфабрикати:
Для збереження кольору і консистенції форелі і лососевих риб під час варіння, потрібно додати ...
Заправку для салату готують з такої сировини:
Маса соусу на порцію
Для видалення крові і набрякання плівок мозок:
В борщ український картоплю нарізають:
Основним продуктом для приготування капусняків є:
Температура подавання солодких супів:
Обов’язковою складовою частиною розсольника є:
Солодкі супи ароматизують:
Страва, до якої входять: м’ясопродукти, нирки яловичі, цибуля ріпчаста, масло вершкове, огірки солоні, каперси, маслини, томатне пюре, лимон, це -
Для смаження основним способом можна використовувати:
До складу натуральної січеної маси із риби входять:
Для тушкування не використовують:
Омлети можна приготувати:
Сирники зберігають до подавання у теплому місці:
Які частини яловичини використовують для тушкування?
Для приготування кави по-східному використовують:
Перед випіканням вироби з дріжджового тіста змащують:
Залежно від кількості крохмалю киселі поділяють на:
При якій температурі випікають невеликі вироби із дріжджового тіста?
Які види салатів відносять до вінегретів?
Для замішування дріжджового тіста молоко або воду підігрівають до температури ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома