Вкажіть, чим зумовлений гіркий смак баклажанів:
Вкажіть, до якого способу теплової обробки відноситься припускання:
Вкажіть, на які частини розбирають свинячу півтушу:
Вкажіть, який варіант відповідей є неправильним:
Вкажіть, як поділяють страви за способом кулінарної обробки:
Вкажіть, що представляє собою піна, яка утворюється при кипінні бульйонів:
Вкажіть, від чого залежить форма нарізування овочів для юшок:
Вкажіть, яке порушення технологічного процесу відбулось при приготу-
ванні картопляного пюре, від чого воно стало тягучим та темним:
Вкажіть, якій обробці піддають крупи перед варінням:
Вкажіть, в чому причина, якщо у яєчні натуральної на поверхні жовтка білі плями:
Вкажіть, що таке сульфітація картоплі:
Вкажіть, як слід варити овочі:
Вкажіть, чим відрізняється біла паніровка від червоної:
Вкажіть, яка теплова обробка відноситься до комбінованих способів:
Вкажіть, який варіант відповідей є неправильним:
Вкажіть, для чого проводять бланшування продуктів:
Вкажіть, що таке пасерування:
Вкажіть, які перші страви називають заправними:
Вкажіть, для чого тісто для вареників після замішування витримують
30 хвилин:
З якою метою рибу перед смаженням панірують?
Яку рибу використовують для фарширування?
Для смаженя риби основним способом використовують:
Для чого використовується товстий край?
Температура подачі холодних супів:
Для панірування риби, смаженої у фритюрі, використовують:
Для смаження риби у фритюрі використовують такі напівфабрикати:
До складу січеної натуральної маси входить:
З чого готують котлети "по-київськи"?
Для приготування прозорого м'ясного бульйону не використовують:
Солоні огірки для розсольнику:
Гарячі супи подають при температурі:
До заправних перших страв відносяться:
Скільки різновидів борщу є:
Для того щоб пшоно не мало гіркий присмак його перед приготуванням:
При варінні яєць без шкаралупи у воду додають:
Пластування – це:
Якщо свіжа капуста має гіркуватий смак, що потрібно зробити з нею перед тушкуванням?
"Обвалювання" м'яса - це
Яка тривалість варки яєць "в мішечок"?
Яку капусту варять з відкритою кришкою при бурхливому кипінні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома