Товарознавство безалкогольних та слабоалкогольних напоїв
Як ділять мінеральні води залежно від складу і дії на організм?
До якої групи відносяться напої Спрайт, Фанта?
Що отримують уварюванням або виморожуванням свіжих або консервованих плодово-ягідних соків до вмісту сухих речовин 44-62%?
Як поділяють соки за своїм рецептурним складом?
Які негазовані напої отримують купажуванням зброджених і освітлених соків ягід?
Які з перерахованих напоїв не відносяться до слабоалкогольних?
За якою баловою системою оцінюють якість пива?
На які групи, залежно від рецептури, технології і смакових особливостей, розподіляється пиво?
За первинним способом обробки пиво розподіляють на:
Напої, що випускають на сорбіті або ксиліті, фруктозі чи стевії, відносять до наступної групи:
Напої із вмістом спирту 1,2 - 8,5% на основі вина, горілки, коньяку або пива називають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома