Найважливіші принципи раціонального харчування:
Колір метилового оранжевого у розбавленому соці лимону стане
При додаванні харчової (питної) соди до лимонної або оцтової (етанової) кислоти спостерігаємо
Якщо до пробірок з підготованими макаронним виробом (1), лимоном (2), картоплею (3), вершковим маслом (4) додати розчин йоду, то забарвлення зміниться на синє в пробірках з
До чого може призвести переважання в раціоні харчування борошняних виробів і картоплі?
Полічіть правильно кількість вітамінів :
1. Біотин 7.Пепсин
2. Фолієва кислота 8.Тіамін
3. Рибофлавін 9.Транскриптаза
4. Амілаза 10.Ціанокобаламін
5. Трансфераза 11. Аскорбінова кислота
6. Хімотрипсин 12. Ретинол.
Смузі та соки прямого віджиму так само корисні, як і фрукти, з яких вони зроблені?
Якщо продукт розчинити у воді, а до отриманого розчину додати розчини лугу та купрум (ІІ) сульфату і отримати синє забарвлення, яке стане цегляним при нагріванні, то це буде свідчити про наявність
Визначте рН середовище у таких зразках: Виноградний сік
Яка органічна кислота міститься у помідорах
Якщо до продукту, що містить загущувач, додати води, а до отриманого розчину додати розчини лугу та купрум (ІІ) сульфату і отримати синє забарвлення, яке не стане цегляним при нагріванні, то це буде свідчити про наявність
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома