Бісквітне тісто

Додано: 2 квітня
Предмет: Технології, 11 клас
Копія з тесту: Бісквітне тісто
10 запитань
Запитання 1

Яка температура випікання бісквіту , якщо тривалість часу 35-40хв.

варіанти відповідей

200-2200 С

190-2000 С

180-1900 С

220-2500 С

Запитання 2

Оберіть правильний перелік видів приготування бісквіту:

варіанти відповідей

Новий, масляний, основний

основний, новий, холодний

основний, новий, з наповнювачами

Запитання 3

Яке наповнення можливе для приготування бісквіту з наповнювачем?

варіанти відповідей

какао

горіхи

вода

вишня

Запитання 4

Меланж - це

варіанти відповідей

води і яєць

суміш яєць

яєць і цукру

яєць і молока

Запитання 5

Бісквіт основний можна ще назвати ...

варіанти відповідей

холодний спосіб приготування

масляний спосіб приротування

з наповнювачем

Запитання 6

Який вид приготування бісквіту не просочується ароматизованими сиропами?

варіанти відповідей

з наповнювачем

основний

новий

Запитання 7

Оберіть інгредієнти для приготування бісквіту нового

варіанти відповідей

борошно

цукор

есенція

молоко

сметана

крохмаль

меланж

вода

Запитання 8

Оберіть інгредієнти для приготування бісквіту з наповнювачем

варіанти відповідей

цукор

борошно

какао

сметана

вода

меланж

мак

крохмаль

Запитання 9

Вкажіть причину, якщо тісто осіло під час випікання...

варіанти відповідей

зарано відкрили піч і переставляли листи місцями

багато додано цукру

мало додано яєць

багато додано борошна

Запитання 10

При замішуванні з борошном бісквітне тісто осіло, назвіть причину:

варіанти відповідей

борошно всипали все одразу, недостатній час замішували тісто

недостатньо збили яєчно-цукрову суміш

використали борошно з великим вмістом клейковини

надто довго замішували тісто

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест