Бісквітне тісто

Додано: 24 січня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 739 разів
12 запитань
Запитання 1

Бісквіт -це

варіанти відповідей

розсипчастий н/ф

пишний, дрібнопористий н/ф

листковий н/ф

Запитання 2

Яка температура випікання бісквіту , якщо тривалість часу 35-40хв.

варіанти відповідей

200-220 С

190-200 С

180-190 С

Запитання 3

При якому способі приготування бісквіту, відділяють білки від жовтків?

варіанти відповідей

з підігрівом

холодний

Запитання 4

Оберіть вірний набір видів приготування бісквіту:

варіанти відповідей

Новий, масляний, основний

основний, новий, холодний

основний, новий, з наповнювачами

Запитання 5

Яке наповнення можливе для приготування бісквіту з наповнювачем?

варіанти відповідей

какао

горіхи

вода

вишня

Запитання 6

Меланж - це

варіанти відповідей

води і яєць

суміж яєць

яєць і цукру

Запитання 7

Бісквіт основний можна ще назвати ...

варіанти відповідей

холодний спосіб приготування

масляний спосіб приротування

з наповнювачем

Запитання 8

Який вид приготування бісквіту не просочується ароматизованими сиропами?

варіанти відповідей

з наповнювачем

основний

новий

Запитання 9

Оберіть інгредієнти для приготування бісквіту нового

варіанти відповідей

борошно

цукор

есенція

молоко

сметана

крохмаль

меланж

вода

Запитання 10

Інгредієнти для приготування основного бісквіту

варіанти відповідей

борошно

крохмаль

цукор

молока

есенція

меланж

Запитання 11

Оберіть інгредієнти для приготування бісквіту з наповнювачем

варіанти відповідей

цукор

борошно

какао

сметана

вода

меланж

мак

крохмаль

Запитання 12

Вкажіть причину при випіканні бісквіту, якщо тісто осіло під час випікання...

варіанти відповідей

зарано відкрили піч і переставляли листи місцями

багато додано цукру

мало додано яєць

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест