1) Яке борошно краще використати для бісквітного тіста?
2) В чому основна різниця приготування бісквіту «Буше» від основного?
3) Температура і час випікання бісквітної розмазки:
4) Який основний розпушувач для бісквітного тіста?
5) Яка температура яєць перед збиванням?
6) Час збивання яєчно-цукрової суміші при приготуванні бісквіту холодним способом:
7) До складу бісквіту основного входять
8) Після випікання бісквітний напівфабрикат витримують протягом:
9) Яка повинна бути товщина тіста перед випіканням, для отримання готової бісквітної "розмазки" завтовшки 10мм?
10) Час і температура випікання печива «Легкий бісквіт»:
11) Жовтки для бісквіту «Буше» нагрівають до температури:
12) При замішувані з борошном бісквітне тісто осіло:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома