Бісквітне тісто та вироби з нього

Додано: 10 лютого
Предмет:
9 запитань
Запитання 1

Яке борошно краще використати для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

з слабкою клейковиною

з сильною клейковиною

з середньою клейковиною

інше

Запитання 2

Температура і час випікання бісквітної розмазки:

варіанти відповідей

 200-210°С; 15-20хв.;

  180-190°С; 20-25хв.;

190-220°С; 25-30хв

200-220оС; 10-15хв

Запитання 3

Який необхідно використати розпушувач для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

хімічний

біологічний

механічний

Запитання 4

Яка температура яєць перед збиванням?

варіанти відповідей

10-15 оС

15-20 оС

10-17 оС

5-7 оС

Запитання 5

Час збивання яєчно-цукрової суміші:

варіанти відповідей

7-8 хв

15-20 хв

30-40 хв

20-25 хв

Запитання 6

До складу бісквіту основного входять

варіанти відповідей

борошно, цукор, яйця, сода, крохмаль

цукор, маргарин, яйця, борошно, есенція

борошно, меланж, крохмаль, цукор, есенція

борошно, молоко, яйця, цукор, есенція

Запитання 7

Після випікання бісквітний напівфабрикат витримують протягом:

варіанти відповідей

1,5-2 годин

4-5 годин

7-8 годин

8-10 годин

Запитання 8

Час і температура випікання печива бісквітного:

варіанти відповідей

210-220 оС, 5-7 хв

200-210 оС, 10-15хв

180-200 оС, 10-15хв

200-210оС, 5-6хв

Запитання 9

При замішувані з борошном бісквітне тісто осіло:

варіанти відповідей

недостатній час замішування тіста

тривалий час замішування тіста

використали борошно з великим вмістом клейковини

інше

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест