БУТЕРБРОДИ

Додано: 25 квітня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 1007 разів
16 запитань
Запитання 1

Послідовність приготування бутербродів така:

1. приготувати бутерброди

2. підготувати хліб та продукти

3. подати до столу

4. нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти

5. оздобити бутерброди для подачі до столу

варіанти відповідей

3,4,5,2,1

1,2,3,4,5

 2,4,1,5,3

4,3,1,2,5

Запитання 2

Бутерброди за способом приготування бувають:

варіанти відповідей

закриті

відкриті

закусочні

холодні

гарячі

Запитання 3

Що є основою бутерброду?

варіанти відповідей

масло

хліб

ковбаса

сир

Запитання 4

З німецької "бутерброд" перекладається як ?

варіанти відповідей

сир і ковбаса

масло і хліб

хліб і сир

овочі і хліб

Запитання 5

Відкриті бутерброди - це...?

варіанти відповідей

багатошарові бутерброди

гарячі бутерброди

хліб, на поверхні якого розміщена начинка

Запитання 6

Сендвіч - це ... бутерброд

варіанти відповідей

гарячий

закритий

відкритий

святковий

Запитання 7

Якою повинна бути товщина хліба для відкритих бутербродів ?

варіанти відповідей

2- 2,5 см

1-1,5 см;

0,5-1 см; 

Запитання 8

Бутерброд, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки

варіанти відповідей

гамбургер

канапе;

сендвіч

тартинка

Запитання 9

Бутерброди бувають..

варіанти відповідей

прості та складні

закриті та відкриті

холодні та гарячі

святкові

Запитання 10

На якому з малюнків зображено канапе?

варіанти відповідей
Запитання 11

На якому з малюнків зображено тартинки?

варіанти відповідей
Запитання 12

На якому з зображень правильне сервірування столу?

варіанти відповідей
Запитання 13

Якою повинна бути товщина хліба для закритого бутерброда?

варіанти відповідей

1 см

3 см

0,5 см

1,5 см

Запитання 14

Оберіть, яких правил техніки безпеки користування ножем слід дотримуватись?

варіанти відповідей

При нарізані ніж тримати на близькій відстані від руки

Після роботи помити, витерти, тримаючи за лезо.

Для обробки та приготування слід використовувати ножі з нержавіючої сталі.

Залишають на столі біля обробної дошки

Передають ручкою вперед

Зберігають у підставках, спеціально відведених місцях

Запитання 15

Відвідувач ресторану замовив гарячий бутерброд з шинкою, помідором, сиром та зеленню. Треба допомогти офіціантові дібрати столові прибори. 

варіанти відповідей
Запитання 16

Хліб з маслом, це бутерброд?

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест