Що є основою бутерброду?
Послідовність приготування бутербродів така:
1. приготувати бутерброди
2.підготувати продукти
3. подати до столу
4.нарізати хліб та продукти
5. оздобити бутерброди для подачі
Бутерброди бувають:
Відкриті бутерброди -це .....
Сендвіч -це ......... бутерброд
Якою повинна бути товщина хліба для відкритих бутербродів?
На якому з малюнків зображено канапе?
На якому з малюнків зображено тартинки?
Якою повинна бути товщина хліба для закритих бутербродів ?
Оберіть декілька правильних відповідей:
При користуванні ножем слід дотримуватись правил техніки безпеки:
На якому з малюнків зображено воловани ?
Коли нарізають продукти для бутербродів ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома