Бутерброди

Додано: 2 травня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 243 рази
12 запитань
Запитання 1

Що є основою бутерброду?

варіанти відповідей

масло

хліб

ковбаса

сир

Запитання 2

Послідовність приготування бутербродів така:

1. приготувати бутерброди

2.підготувати продукти

3. подати до столу

4.нарізати хліб та продукти

5. оздобити бутерброди для подачі

варіанти відповідей

3,4,5,2,1

4,3,1,2,5

1,2,3,4,5

2,4,1,5,3

Запитання 3

Бутерброди бувають:

варіанти відповідей

закриті

відкриті

святкові

гарячі

до сніданку

Запитання 4

Відкриті бутерброди -це .....

варіанти відповідей

багатошарові бутерброди

гарячі бутерброди

хліб ,на поверхні якого розміщена начинка

Запитання 5

Сендвіч -це ......... бутерброд

варіанти відповідей

гарячий

закритий

відкритий

святковий

Запитання 6

Якою повинна бути товщина хліба для відкритих бутербродів?

варіанти відповідей

2-2,5 см

1-1,5 см

0,5-1 см

Запитання 7

На якому з малюнків зображено канапе?

варіанти відповідей
Запитання 8

На якому з малюнків зображено тартинки?

варіанти відповідей
Запитання 9

Якою повинна бути товщина хліба для закритих бутербродів ?

варіанти відповідей

1 см

0,5 см

3 см

1,5 см

Запитання 10

Оберіть декілька правильних відповідей:

При користуванні ножем слід дотримуватись правил техніки безпеки:

варіанти відповідей

При нарізанні ніж тримати на близький відстані від руки

Після роботи ніж помити, витерти, тримаючи за лезо ножа

Слід використовувати ножі з нержавіючої сталі

Залишати ніж на столі

Передавати ручкою вперед

Зберігають у підставках, спеціально відведенних місцях

Запитання 11

На якому з малюнків зображено воловани ?

варіанти відповідей
Запитання 12

Коли нарізають продукти для бутербродів ?

варіанти відповідей

упродовж дня

час не визначено

при наявності вільного часу

не раніше, ніж за 20-30 хвилин до подавання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест