Система спостереження та контролю за визначеними господарськими операціями з метою швидкого одержання інформації про перебіг процесу виробництва, реалізації продукції – це …
Обов’язковий вид обліку, який веде підприємство
Перший варіант страв Збірника рецептур призначений для
Закладка продуктів для приготування салатів у збірнику рецептур розрахована на:
Сировину для приготування страви беруть по масі
Розрахунок продажної ціни на приготовані страви проводять у:
Калькуляційні картки затверджує
Закладку сировини в калькуляційних картках проводять масою
Вкажіть порядок утворення відпускної ціни виробника
Вкажіть вид продукції, на яку додатково нараховують акцизний збір
Вкажіть максимально-допустимий розмір націнки на власну продукцію закладів ресторанного господарства:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома