Ціноутворення в закладах ресторанного господарства

Додано: 17 вересня 2020
Предмет:
Тест виконано: 204 рази
10 запитань
Запитання 1

Вартість товару визначається

варіанти відповідей

Кількістю суспільно необхідної праці, витраченої на його виготовлення

Грошовим виразом

Роздрібною ціною

Запитання 2

Ціна це

варіанти відповідей

Кількість праці

Грошовий вираз вартості

Реалізація про дукції

Запитання 3

Види цін

варіанти відповідей

Роздрібні, закупівельні

Гуртові, роздрібні

Гуртові, роздрібні, закупівельні

Запитання 4

Гуртові ціни бувають

варіанти відповідей

Двох видів

Трьох видів

Чотирьох видів

Запитання 5

Гуртова ціна промисловості це ціна

варіанти відповідей

За якими товари реалізуються населенню

Обидві відповіді вірні

За якою товари реалізують іншим підприємствам і організаціями

Запитання 6

Закупівельні ціни - це ціни

варіанти відповідей

За якими проводять розрахунки за сировину із с/г виробниками

За якою товари реалізують

Обидві відповіді вірні

Запитання 7

Розрахунок продажної ціни на приготуванні страви проводять у

варіанти відповідей

Технологічних карток

Інструкційно-технологічних карток

Калькуляційних карток

Запитання 8

Калькуляційні картки затверджує

варіанти відповідей

Калькулятор

Директор підприємства

Завідуючий виробництвом

Запитання 9

Закладку сировини в калькуляційних картках проводиться масою

варіанти відповідей

Брутто

Нетто

Брутто і нетто

Запитання 10

Як розрахувати продажну ціну на продукцію?

варіанти відповідей

вартість сировини +напівфабрикатів

вартість сировини + націнка підприємства ЗРГ + ПДВ

вартість сировини +ПДВ

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест