Принципи раціонального харчування це:
Харчова цінність продуктів це співвідношення
Енергетична цінність (калорійність) це
Якщо людина споживає недостатньо калорій, вона починає:
Які продукти харчування найкраще забезпечують організм енергією:
Для профілактики йододефіциту потрібно вживати в їжу:
Основні симптоми харчового отруєння
Головними причинами цукрового діабету є:
Що може спричинити харчове отруєння?
Обов'язкові відомості, які розміщають на упаковці харчових продуктів
Що треба зробити при харчовому отруєнні?
Познач 3 дії, які допоможуть уникнути мікробного забруднення продуктів
Пронумеруйте алгоритм миття рук:
Визначте калорійність обіду дитини за допомогою таблиці:
Артем з’їв 150 г гречаної каші, 100 г котлети, 200 г салату
з капусти та огірків і випив 200 г узвару.
Доповніть речення
Якщо після їди комусь стало погано, то потрібно викликати __1__
До прибуття «швидкої допомоги» потрібно __2__ шлунок.
Про харчове отруєння потрібно попередити усіх, хто __3 __
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома