Який технологічний процес не виконують при обробці риби цілою:
Який технологічний процес не виконують при розбиранні риби на порційні шматочки-кругляки:
Який технологічний процес не виконують при розбиранні риби на філе:
Технологічний процес, при якому шкіру підрізують навколо голови риби, відгинають її і обережно знімають з тушки виконують при:
Технологічний процес обробки судака для фарширування цілим розпочинають з:
Перша технологічна операція при обробці риби з хрящевим скелетом:
Мета панірування:
Кальмари - це:
Сполучна тканина - це
Обвалювання м'яса - це:
Лінія розділення яловичої туші на передню і задню четвертини:
До передньої частини свинячої туші не відносится:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома