За якою схемою готують рідкі дріжджі?
При якому способі приготування тіста більші витрати дріжджів?
Білки житнього борошна:
Підвищення температури у процесі замішування тіста внаслідок перетворення частини механічної енергії замішування в теплову, це процес:
Технологічні операції приготування тіста: дозування сировини→замішування напівфабриката→дозрівання напівфабриката→...→... Яких операцій не достає в схемі?
Хімічний спосіб розпушення тіста передбачає використання:
Яка повинна бути піднімальна сила готових рідких дріжджів?
Із частини борошна, води, дріжджів замішують:
Скільки бродять рідкі опари?
Скільки використовують борошна для рідких опар?
Дріжджі, вирощені на водно-борошняній заварці, що заквашена до певної кислотності молочнокислими бактеріями:
Напівфабрикат, який одержують зброджуванням живильного середовища різними видами бактерій:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома