ДОПОМІЖНЕ УСТАТКУВАННЯ

Онлайн - тест

Додано: 22 травня 2020
Предмет: , 10 клас
Тест виконано: 130 разів
9 запитань
Запитання 1

Марміти призначені для:

варіанти відповідей

підігрівання і підтримання у підігрітому стані гарячих напоїв;

зберігання їжі в гарячому стані в процесі її реалізації на роздавальній лінії;

підігрівання посуду (тарілок, стаканів, чашок)

Запитання 2

Термостати призначені для:

варіанти відповідей

підігрівання і підтримання у підігрітому стані гарячих напоїв;

зберігання їжі в гарячому стані в процесі її реалізації на роздавальній лінії;

підігрівання посуду (тарілок, стаканів, чашок)

Запитання 3

Теплові стійки призначені для:

варіанти відповідей

підігрівання і підтримання у підігрітому стані гарячих напоїв;

зберігання їжі в гарячому стані в процесі її реалізації на роздавальній лінії;

підігрівання посуду (тарілок, стаканів, чашок)

Запитання 4

Лінії обслуговування призначені для:

варіанти відповідей

підприємств громадського харчування з системою обслуговування офіціантами;

підприємст громадського харчування - класу "Люкс"

підприємств громадського харчування з системою самообслуговуванняв;

Запитання 5

Лімб терморегулятора марміта для перших страв може коливатися -

варіанти відповідей

від 100 до 300С;

від 20 до 100С;

від 80 до 180С;

Запитання 6

Яку температуру забезпечує розташований під кожною місткістю електронагрівник в мармітах для других страв?

варіанти відповідей

в межах 50С;

в межах 100С;

в межах 70С;

в межах 150С;

Запитання 7

За принципом роботи розрізняють такі види кип'ятильників:

варіанти відповідей

стаціонарної дії;

безперервної дії;

пароконвекційної дії;

періодичної діїв;

Запитання 8

Водонагрівачі на підприємствах громадського харчування використовують для:

варіанти відповідей

для приготування перших, других, солодких страв та напоїв;

миття посуду, столових приборів, інвентарю;

Запитання 9

Кип'ятильники на підприємствах громадського харчування використовують для:

варіанти відповідей

для приготування перших, других, солодких страв та напоїв;

миття посуду, столових приборів, інвентарю;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест