Дрібношматкові напівфабрикати з мяса та порційні для тушкування

Додано: 8 листопада
Предмет: Технології, 11 клас
7 запитань
Запитання 1

Які дрібношматкові напівфабрикати нарізають з товстих і тонких країв

варіанти відповідей

шашлик, азу;

ромштекс , антрекот;

 

бефстроганов, піджарка;

бефстроганов,ескалоп

Запитання 2

Оберіть дрібношматкові напівфабрикати

варіанти відповідей

Біфштекс, крученики, гуляш

Ромштекс, антрекот, м’ясо пікантне

Підсмажка, азу, печення київська

Котлета натуральна, ескалоп, битки київські

Запитання 3

Підготовлені напівфабрикати зберігають при температурі не вище

варіанти відповідей

8 градусів

 

 

 

 

6 градусів

12 градусів

10 градусів

Запитання 4

Дрібношматкові напівфабрикати нарізують 

варіанти відповідей

упоперек волокон м'язової тканини

уздовж волокон м'язової тканини

упоперек волокон поєднальної тканини

упоперек волокон жирової тканини

Запитання 5

М'ясо для шашлику нарізають

варіанти відповідей

з вирізки нарізають шматочки масою 5-7г, посипають сіллю, перцем і наколюють на шпажку впереміж із шматочками шпику вдвічі меншої товщини

з вирізки нарізають шматочки масою 30-40 г, посипають сіллю, перцем і наколюють на шпажку впереміж із шматочками шпику вдвічі меншої товщини

з пружка нарізають шматочки масою 30-40 г, посипають сіллю, перцем і наколюють на шпажку впереміж із шматочками шпику вдвічі меншої товщини

з вирізки нарізають шматочки масою 20-25г, посипають сіллю, перцем і наколюють на шпажку впереміж із шматочками шпику вдвічі меншої товщини

Запитання 6

Для смажіння дрібношматковий н/ф це..

варіанти відповідей

шашлик

 

 

 

 

 

 

печеня київська

азу

бефстроганов

Запитання 7

М'ясо для плову нарізають

варіанти відповідей

з м'якоті лопаткової частини баранини шматочками масою 10-15 г.


з м'якоті лопаткової частини яловичини шматочками масою 10-15 г.


з м'якоті лопаткової частини свинини шматочками масою 10-15 г.


з м'якоті лопаткової частини баранини шматочками масою 20-30 г.


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест