В Україні цей овоч вважають другим хлібом:
Гарніри з овочів бувають:
Гарнір – це
Гарніри готують з
Залежно від теплової обробки овочів страви з овочів поділяють на:
1. Чому не можна варити овочі у дуже великій кількості води /вода має покривати овочі на 1-2 см/:
Вкажи назви страв, основним компонентом яких є картопля.
Яким способом варять макарони для макаронника?
Комбінований процес теплової обробки овочів під час якого овочі обсмажують, а потім доводять до готовності в невеликій кількості рідини з додавання корінців, спецій, цибулі
Користувалися великою популярністю у народній кухні, особливо у північних районах України. Сиру картоплю терли на тертушці, зливали зайву рідину, додавали ложку-дві білого борошна чи картопляного крохмалю, яйце, терту сиру цибулину, ретельно розмішували і смажили на олії чи смальці.
Каша буває
Як обробити пшоно щоб не було гіркого смаку?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома