Яка основна роль білків у харчуванні людини?
Які продукти є основним джерелом повноцінних білків?
Який макроелемент важливий для здоров'я кісток і зубів?
Яка основна функція жирів у харчуванні людини?
Які продукти є основним джерелом швидких вуглеводів?
Які вітаміни відносяться до жиророзчинних?
Які продукти є найкращим джерелом харчових волокон?
Яка кількість основних прийомів їжі рекомендується для підтримання нормального обміну речовин?
9. Який продукт містить найбільшу кількість омега-3 жирних кислот?
Який із наведених елементів сприяє профілактиці анемії?
Що відбувається при недостатньому споживанні білків?
Який продукт є основним джерелом швидкої енергії?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома