Гарячий цех

Додано: 2 листопада 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 221 раз
12 запитань
Запитання 1

Основні способи теплової обробки це: 

варіанти відповідей

зачищання, варіння

варіння, смаження

тушкування, запікання

смаження, тушкування, запікання

Запитання 2

Теплову обробку продуктів та напівфабрикатів здійснюють у виробничому цеху: 

варіанти відповідей

овочевий

кухонний

гарячий

холодний

Запитання 3

До комбінованих способів теплової обробки продуктів відноситься: 

варіанти відповідей

смаження, тушкування

варіння, смаження

тушкування, запікання

приускання, бланширування

Запитання 4

Припускання - це вид теплової обробки продуктів:

варіанти відповідей

варіння продукту на парі

варінні продукту у великій кількості рідини

варіння у невеликій кількості рідини у закритому посуді

варіння продукту при низькій температурі

Запитання 5

Смаження у фритюрі це тепловий процес обробки продукту:

варіанти відповідей

у невеликій кількості жиру

на грилі

у жаровій шафі

у великій кількості жиру

Запитання 6

До теплового устаткування гарячого цеху відноситься:

варіанти відповідей

електричні плита, сковорода; СВЧ піч, фритюрниця

рисоварка, млинниця, жарова шафа, електрогриль

овочерізка, холодильна шафа, електрична плита

картоплечистка, м'ясорубка, електронні ваги

Запитання 7

Встановіть відповідність між устаткуванням гарячого цеху (парова шафа) та його призначенням:

варіанти відповідей

для приготування шашликів

для приготування супів

для приготування продуктів на пару

для пасерування овочів

Запитання 8

Встановіть відповідність між наплитним посудом, зображеним на фото, та його призначенням:

варіанти відповідей

для приготування перших страв

для париготування соусів

для приготування страв і гарнірів з овочів

для приготування напоїв

Запитання 9

Встановіть відповідність між наплитним посудом, зображеним на фото, та його призначенням:

варіанти відповідей

для припускання других страв

для пасерування і тушкування овочів

для приготування соусів

для приготування супів

Запитання 10

Встановіть відповідність між кухонним посудом, зображеним на фото, та його призначенням:

варіанти відповідей

для смаження продуктів

для тушкування страв

для запікання других страв

для припускання

Запитання 11

Встановіть відповідність між кухонним посудом, зображеним на фото, та його призначенням:

варіанти відповідей

для пасерування овочів

для просіювання борошна

для відкидання борошняних, круп’яних і овочевих продуктів

для зняття шумовиння і виймання продуктів з рідини

Запитання 12

Встановіть відповідність між кухонним посудом, зображеним на фото, та його призначенням:

варіанти відповідей

для тушкування страв і овочів

для запікання страв і овочів

для смаження страв

для підтримки в гарячому стані страв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест