Приготування булочки дорожньої

Додано: 8 грудня 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 20 разів
7 запитань
Запитання 1

Чи всі працівники підприємств, які контактують з харчовими продуктами, повинні мати санітарні книжки

варіанти відповідей

Так

Не всі

Ні

Запитання 2

Перш ніж приступити до роботи потрібно:

варіанти відповідей

Навести порядок на робочому місці

оглянути інвентар , обладнання та переконатись у його справності та готовності


вияснити, як справи у колег

Запитання 3

Що таке штрейзель?

варіанти відповідей

Німецьке слово без перекладу

Посипка або крихта ,що використовується як їстівна прикраса для виробів з тіста

Кондитерська крихта, яку готують з борошна, вершкового масла і цукру.

Запитання 4

Коли проводять вистійку тістових заготовок?

варіанти відповідей

Після замісу

Після формування

Після випічки

Запитання 5

Як називають формування тістової заготовки в кульку ?

варіанти відповідей

Розробка

Підкатка

Підмазка

Запитання 6

Для чого роблять обминку дріжджовому тісту?


варіанти відповідей

Випустити зайвий газ і розподілити його в середині тіста

Розподілити харчування для дріжджів

Щоб полегшити формування тіста

Запитання 7

Який вигляд у готової дорожньої булочки?

варіанти відповідей

Кругла булка світло-коричневого або коричневого кольору


Булка круглої або овальної форми світло-коричневого кольору з посипкою на поверхні


Булка у вигляді рулетика з посипкою

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест