Гігієна харчових продуктів:
Найкращі практики виробництва харчових продуктів- це
Безпечний харчовий продукт - це продукт
Харчовий ланцюг від "лану до столу", починається з:
Небезпечний чинник – це
Ризик
Яка тривалість застосування преддипінгів при підготовці вимені до доїння?
Через скільки секунд, після здоювання перших порцій молока, необхідно підєднати доїльні стакани?
За який період часу після отримання, молоко повинно охолодитись?
Що відносять до природніх хімічних небезпечних чинників?
Що відноситься до фізичних небезпечних чинників?
Чи попереджають державні інспектори підприємства харчової промисловості про державний моніторинг та інспектування?
Чи попереджають державні інспектори підприємства харчової промисловості про аудит?
Як вирахувати ризик для молочної-товарної ферми
До якої температури охолоджується молоко в умовах молочно-товарної ферми?
З якою періодичністю будуть перевірятись підприємства на яких не виявлено жодних порушень, чи порушення є незначними, під час планових перевірок?
Що таке простежуваність харчового продукту?
Що таке зовнішня простежуваність?
Що таке внутрішня простежуваність?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома