Для приготування холодних страв овочі відварюють ...
Для попередження бактеріального забруднення студенів, холодців, заливних страв зняте з кісток та подрібнене м’ясо необхідно:
Найчастіше забруднення холодних страв та напоїв патогенними мікроорганізмами відбувається при:
Лотки для зберігання і транспортування хлібобулочних виробів обробляють наступним чином...
Поверхню мішків з борошном перед випорожненням...
Борошно повинно зберігатись у мішках, укладених штабелями, на...
Характерною особливістю ароматизаторів є те, що…
Яке речення не відноситься до цілей використання ароматизаторів та ароматичних речовин …
Харчовими барвниками не вважаються ...(може мати кілька вірних відповідей)
Всі приготовлені продукти ставлять у холодильник охолодженими до кімнатної температури, в закритому посуді, оскільки це...
Головним законодавчим актом, що регламентує якість та безпеку харчової продукції є...
Під час пастеризації молока...
Які вимоги висуваються до сировини, яка використовується для виробництва молочних продуктів дитячого харчування і безпосередньо до самих продуктів дитячого харчування?
Державний контроль та нагляд за якістю і безпечністю риби та харчової продукції з неї здійснюються під час...
До дефектів ікри відносять ...
На м'ясо здорових тварин наносять...
М'ясний фарш, виготовлений в закладах ресторанного господарства, зберігають...
Ковбасні вироби після завершення технологічного процесу виготовлення мають пройти перевірку на якість за...
Забороняється використання для харчових цілей круп...
Документом, що підтверджує належну якість та безпеку продукції рослинного походження, є ...
Оптмальними умовами зберігання овочів є...
Овочі і плоди, які містять підвищену концентрацію сполук миш'яку, можна використовувати для...
До дієтичних належать яйця...
Меланж, забруднений протеєм, але без зміни органолептичних властивостей, використовують для...
Вживання безпосередньо в їжу сирих качиних і гусячих яєць обмежене, а у підприємствах ресторанного господарства заборонено тому, що...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома