Характеристика меню та прейскурантів

Додано: 31 жовтня
Предмет: Технології, 11 клас
6 запитань
Запитання 1

Що таке меню?

варіанти відповідей

Рецепт перших страв.

Перелік страв і напоїв.

Калькуляція страв

Запитання 2

Що таке прейскурант?

варіанти відповідей

Перелік холодних закусок.

Рецепти коктейлів.

Систематизований перелік алкогольних і безалкогольних напоїв, кондитерських і тютюнових виробів, фруктів.

Запитання 3

Що таке винна карта?

варіанти відповідей

Назви пропонованих споживачам вин.

Калькуляція напоїв.

Рецепт печива.

Запитання 4

На який термін складається меню "окремого дня"?

варіанти відповідей

Тиждень.

Один день.

Десять днів.

Запитання 5

Які страви включають у вегетаріанське меню?

варіанти відповідей

Без м`яса.

Без цукру.

Без овочів

Запитання 6

В яких випадках застосовують дієтичне лікувальне меню?

варіанти відповідей

Дитяче свято

Вечеря

Рекомендації лікарів.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест