Яку кількість води потрібно для варіння 1 кг. мʼяса
Мʼясо призначене для варіння(великим шматком), нарізають шматками не більше:
Які втрати маси мʼяса в процесі варіння?
За якого температурного режиму потрібно варити мʼясо, для зменшення втрати поживних речовин?
При якій температурі обсмажують великі шматки мʼяса?
З якої частини мʼяса готують біфштекс натуральний.
Підготовлений напівфабрикат солять,перчать, обкачують у борошні,змочують у яйцях і смажать.
Оберіть страву, яка відповідає технології приготування.
Виберіть правильне твердження
Виберіть правильне твердження
Як правильно нарізати мʼясо для гуляшу?
Оберіть відповідну групу натуральних ,порційних напівфабрикатів з мʼяса :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома