Назвіть вид сировини, який використовують в якості емульгатори при виробництві майонезу
Назвіть кількість жиру у майонезі "Провансаль" (%)
Назвіть вміст жиру низькокалорійних майонезів...
Який показник якості поєднує майонез і сметану?
Назвіть вид сировини, який використовує при виробництві майонезу і володіє бактерицидними властивостями...
Майонези, якої групи мають кремоподібну консистенцію?
Назвіть приправу, яка використовується при виробництві майонезів...
Назвіть термін зберігання майонезів столових і бутербродних при температурі 0 - 50 С (діб)
Назвіть основну складову особливих майонезних соусів...
Зберігання майонезів здійснюють при відносній вологості повітря (%)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома