Харчові жири. Майонез

Додано: 4 травня 2020
Предмет: Біологія, 11 клас
Тест виконано: 20 разів
10 запитань
Запитання 1

Назвіть вид сировини, який використовують в якості емульгатори при виробництві майонезу

варіанти відповідей

яєчний порошок

кмин

цукор-пісок

гірчичний порошок

Запитання 2

Назвіть кількість жиру у майонезі "Провансаль" (%)

варіанти відповідей

50

67

72

30

Запитання 3

Назвіть вміст жиру низькокалорійних майонезів...

варіанти відповідей

10 - 20

вище 55

30 - 40

40 - 50

Запитання 4

Який показник якості поєднує майонез і сметану?

варіанти відповідей

смак

запах

вміст жиру

консистенція

Запитання 5

Назвіть вид сировини, який використовує при виробництві майонезу і володіє бактерицидними властивостями...

варіанти відповідей

часник сушений

ванілін

цукор-пісок

ксиліт

Запитання 6

Майонези, якої групи мають кремоподібну консистенцію?

варіанти відповідей

столові

бутербродні

пряні

десертні

Запитання 7

Назвіть приправу, яка використовується при виробництві майонезів...

варіанти відповідей

гірчичний порошок

кмин

кухонна сіль

яблучний оцет

Запитання 8

Назвіть термін зберігання майонезів столових і бутербродних при температурі 0 - 50 С (діб)

варіанти відповідей

10

30

20

40

Запитання 9

Назвіть основну складову особливих майонезних соусів...

варіанти відповідей

інулін

крохмаль

цукор-пісок

кухонна сіль

Запитання 10

Зберігання майонезів здійснюють при відносній вологості повітря (%)

варіанти відповідей

90

75

65

80

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест