Позначте всі чинники, що впливають на харчові звички.
Принципи раціонального харчування.
За правильне співвідношення груп продуктів відповідає принцип:
Одиниця вимірювання енергетичної цінності продукту.
Про який принцип йде мова: калорійність щоденного меню не повинна перевищувати щоденних витрат?
Коли набувають харчових звичок?
Скільки і чого треба споживати щодня допомагає визначити ...
Калорійність харчового раціону:
Обід у шкільній їдальні буде повноцінним, якщо...
Витрачену енергію під час заняття спортом можна швидко поновити за рахунок...
Продовжіть речення. Раціональне харчування дітей у віці 11-12 років передбачає вживання їжі ... .
Яке співвідношення білків, жирів та вуглеводів є оптимальним для людини?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома