Назвіть види води у харчових продуктах ...
Назвіть кількість енергії, яка утворюється при окисленні 1 г жиру (ккал)
Назвіть вітамін який впливає на функцію розмноження ...
Назвіть вуглевод, який називають виноградним цукром
Назвіть барвні речовини ...
Назвіть жиророзчинні вітаміни ...
Назвіть речовини, які надають терпкий смак плодавм і овочам
Назвіть кількість енергії, яка виділяється при окисленні 1 г вуглеводів (ккал)
Ліпіди - це ...
До якої групи речовин налужать гідролази ...
Назвіть речовини, які складають енергетичну цінність харчових продуктів ...
Назвіть речовини, які складають біологічну цінність харчових продуктів ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома