Поява диму під час смаження – наслідок розщеплення молекул жиру з утворенням цієї отруйної речовини, що є шкідливою для здоров'я людини
Для того, щоб осадити білки при освітленні желе для заливних його
Бродіння, викликане анаеробними спороутворюючими бактеріями та в харчовій промисловості відіграє, як правило, негативну роль
Під час теплової обробки атоми кальцію і магнію заміщуються одновалентними йонами натрію і калію, що викликає розрив ланцюгів полігалактуронових кислот та перехід
Активне розкладання жирів з утворенням високотоксичних речовин за температури вище 200 ° С називається
Основною причиною зменшення маси рослинної сировини є
Наявність емульгованого жиру в бульйоні надає йому
В результаті цієї реакції відбувається потемніння пряженого молока
У м'язових волокнах тканини риб, на відміну від тварин, відсутній білок
Клейстеризація крохмальних зерен найбільш інтенсивно відбувається за температури
Реакція взаємодії аміногруп амінокислот (пептидів, білків) з карбонільними групами альдегідів і цукрів, що відновлюються називається
Кількість вторинних продуктів окиснення в жирі не повинна перевищувати
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома