М'ясо і м'ясні продукти — важливі продукти харчування, які містять усі необхідні для організму людини речовини
Сировиною для виробництва м'яса і м'ясних продуктів є
М'ясо — це
Вкажіть середній вміст в туші тканин у %
М'язова тканина — це
Залежно від будови і характеру скорочення м'язових волокон розрізняють м'язову тканину трьох видів:
Вкажіть повноцінні білки м'язової тканини
Білок ,який забарвлює м'ясо в червоний колір
Вкажіть тваринний крохмаль , який відкладається в м'язах і печінці
Які неповноцінні білки входять до складу сполучної тканини
За будовою і формою кістки бувають
Від чого залежить харчова цінність м'яса
М'ясо класифікують за
Залежно від вгодованості яловичину, баранину, козлятину поділяють на скільки категорій?
Категорії вгодованості м'яса позначаються клеймом. Яловичина І категорії повинна мати
Залежно від термічного стану м'ясо яке надходить на ПМХ поділяють
Вкажіть технологічну схему кулінарної обробка м'яса в якій повинні включатись такі операції:
Обвалювання м'яса - це
Кулінарне розбирання м'яса здійснюють з метою....
Вкажіть частини м'яса, в яких вміст сполучної тканини невеликий
Котлетне м'ясо — це
Обробку м'яса і приготування напівфабрикатів здійснюють у
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома