Хімічний склад м'яса

Додано: 27 вересня
Предмет: Хімія, 11 клас
5 запитань
Запитання 1

Від чого залежить склад м'яса?

варіанти відповідей

вгодованості

хімічних добавок

добавок в їжу тварини

Запитання 2

Наявність основних харчових речовин у м ’ясопродуктах визначається?

варіанти відповідей

їх рецептурою та характером технологічної обробки

їх харчовою цінність

Запитання 3

Визначення вологи у сушильних шафах ведеться при температурі

варіанти відповідей

120-155 С. 

100-105 0С. 

95-105 0С. 

Запитання 4

Екстракція продовжується 6 год за умови

варіанти відповідей

6-10 зливів ефіру на годин

4-6 зливів ефіру на годин

2-3 зливів ефіру на годин

Запитання 5

По закінченні екстрагування жиру гільзу виймають з екстрактора, підсушують .... хв у сушильній шафі,

варіанти відповідей

5

5-10

10-15

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест