Хліб

Додано: 4 червня
Предмет: Технології, 11 клас
6 запитань
Запитання 1

Як класифікується хліб згідно призначення?

варіанти відповідей

Формовий;

Житній;

Запитання 2

Назвіть основну сировину для виробництва хліба

варіанти відповідей

Вода

Цукор

Запитання 3

 Вкажіть спосіб приготування тіста з житнього борошна

варіанти відповідей

Опарний;

Заварювання

Запитання 4

Назвіть поліпшений асортимент хліба з житньо-пшеничного борош­на.

варіанти відповідей

Столовий

Бородінський

Запитання 5

При якій температурі здійснюється випікання хліба?

варіанти відповідей

100-130

180-200

Запитання 6

Хліб гірчичний за рецептурою відносять до :


варіанти відповідей

Простого

Поліпшеного

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест