Холодні страви і закуски у харчуванні людини мають надзвичайно велике значення, тому що:
В меню сніданку або вечері холодні страви і закуски можуть бути основною стравою.
Температура подавання холодних страв і закусок має бути
Підготовлені компоненти для салатів та інших холодних закусок
Перемішують салати
Вислів "найкраще засвоюється така їжа, яка має не тільки добрий смак і аромат, а й гарний зовнішній вигляд" належить
Для оформлення салатів використовують
Край салатниці повинен
Не рекомендується використовувати для прикрашування страв
Шпроти, сардини, сайру виймають з банки, перекладають у чистий сухий посуд і
Щоб поліпшити санітарний стан і якість салатів і вінегретів,
Салат або його складові частини треба класти на блюдо
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома