Холодні страви та закуски

Додано: 5 лютого 2023
Предмет: Технології
Тест виконано: 24 рази
12 запитань
Запитання 1

Холодні страви та закуски продаються при t....

варіанти відповідей

15°C

12C

17C

Запитання 2

Для приготування бутербродів відкритих хліб нарізають товщиною.....

варіанти відповідей

0.5 см

0.6 см

1.5см

Запитання 3

При варінні овочів для салатів відбувається їх розм'якшення, завдячуючи процесу.....

варіанти відповідей

Переходу калогену в глютин

Переходу пропектину в пектин

Переходу пектину в пропектин

Запитання 4

Який салат містить в своєму складі птицю, яйця відварні, майонез, горошок,картоплю, лист салату

варіанти відповідей

Київський

Столичний

Мясний

Запитання 5

Холодець варять на протязі

варіанти відповідей

1 год

4 год

6 год

12 год

Запитання 6

Чи входить до складу вінегрету м'ясо відварне

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 7

Оселедець січений готують з таких інгредієнтів

варіанти відповідей

Оселедець, молоко, хліб, цибуля

Оселедець, молоко, хліб, цибуля, яблука

Оселедець, молоко, вершкове масло, цибуля

Запитання 8

Для приготування асорті м'ясного використовують:

варіанти відповідей

Усі види м'яса в готовому вигляді і м'ясну гастрономію

Використовують тільки м'ясну гастрономію

Усе окрім вареної ковбаси

Запитання 9

Для приготування риби під маринадом використовують ......

варіанти відповідей

Маринад, оселедець солений

Маринад, рибу смажену

Маринад рибу припущену

Запитання 10

Для приготування страв та закусок з яєць яйця варять

варіанти відповідей

5-7 хв

3-4хв

До 10 хв

Запитання 11

Салати заправлені зберігають не більше

варіанти відповідей

1 год

2 год

30 хв

Запитання 12

Салати не заправлені можуть зберігатися не більше

варіанти відповідей

2 год

1 год

6 год

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест