Спеціалізований комп’ютеризований комплекс програм і устаткування, який відкриває можливості щодо забезпечення ефективного управління закладами ресторанного господарства.
Реальна економія і прибуток, а також: стають практично неможливими зловживання на виробництві; повний контроль за витратами коштів на виробничі і невиробничі потреби; оптимізація зарплати за підсумками роботи кожного працівника виробництва, офіціанта, бармена або менеджера; точний розрахунок собівартості страви, що дає можливістьоптимізації ціни страви; введення продуманої політики знижок - основні характеристики...
Реальна економія і прибуток, а також: стають практично неможливими зловживання на виробництві; повний контроль за витратами коштів на виробничі і невиробничі потреби - характеристики ...
Оптимізація зарплати за підсумками роботи кожного працівника виробництва, офіціанта, бармена або менеджера; точний розрахунок собівартості страви, що дає можливістьоптимізації ціни страви; введення продуманої політики знижок - характеристики ... складової
Оперативність передачі завдання на виробництво - прискорення обслуговування відвідувачів; підвищення якості приготування страв (контроль за дотриманням калькуляційних карт); оперативність і точність розрахунку з відвідувачем - характеристики... складової
За допомогою програмного пподукту можна автоматизувати робочі місця (декілька відповідей)
Готове рішення для автоматизації процесів роздрібного продажу і обслуговування відвідувачів на підприємствах громадського харчування з використанням торгового обладнання
Для створення персоналізованих робочих місць в «Ресторан» застосовуються ...., що дозволяють реалізувати всі необхідні дії відповідно до обов'язків, що виконуються співробітниками підприємства.
Робоче місце офіціанта - це..
Робоче місце організоване на базі кишенькового персонального комп'ютера типу POCKET PC
Робоче місце «Офіціант» дозволяє здійснювати такі дії (декілька відповідей)
Інтерактивне меню, що реалізується за допомогою сенсорного дисплею, який розміщують біля столу або на столі, за яким сидить гість , чи біля барної стійки.
Для того щоб переконати споживачів придбати ті чи інші страви та напої, поряд зі звичайним меню використовують
Переваги електронного меню... (декілька відповідей)
Переваги електронного меню... (декілька відповідей)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома