Катехизм приготування

Додано: 7 грудня 2023
Предмет: , 3 клас
9 запитань
Запитання 1

Боже ім'я - це?

варіанти відповідей

Той хто є

Бог

Син

Християн

Запитання 2

Святе письмо - це?

варіанти відповідей

Святе письмо - це інша назва біблія це Боже слово написане людьми яких вибирав Бог Бог промовляє до нас коли ми читаємо або слухаємо святе письмо.

Я не знаю

Я не читав

Я не знаю

Запитання 3

Бог наш творець і батько.?.

варіанти відповідей

Бог творив світ протягом певного часу коли все вже було готове для життя Бог створив перших людей Адама і єву Бог є нашим творцем він створив кожну людину на свій образ і вподобу це означає що людина має безсмертну душу розум із свобідну волю.

Я хз

Я не вчив

Я не знаю

Запитання 4

Непослух відмова любові?

варіанти відповідей

Адам і Єва в раю були дуже щасливі вони відчували божу пристність та любов могли розмовляти з Богом Господь Бог хотів щоб ця любов була взаємною тому одного разу він їв сказав можете їсти плоди з усіх дерев але з дерева пізнання добра і зла не можна не можете їсти.

Перші люди не послухали бога і пішли за до вили змією це був один гріх що став початком зла серед людей гріх Адама і єви називався первородним гріхом своїм вчинком перші люди відвернулися від бога стали йому невдячні ми виявляємо богові свою любов коли ви виконуємо його заповіді.


Я не вчив

Я не знаю

Хз

Запитання 5

Бог приготовляє матір для свого сина.?.

варіанти відповідей

За непослух бо прогнав Адама і єву з раю але у своїй любові не відклинув їх від себе Господь Бог пообіцяв першим людям що прийде спаситель і знову відкриє їм вхід до неба через декілька час Бог вибрав дівчину з міста назарету на ім'я Марія щоб вона стала матір'ю для його сина Ісуса Христа пречисту діву Марію називаємо божою матір'ю богородицею.

Я не знаю

Я не вчив

Хз

Запитання 6

Посилає нам спасителя.?.

варіанти відповідей

Бог виконує свою обіцянку яку дав першим людям в раю це посилає на землю свого сина Ісуса Христа Ісус Христос народився в місті Вифлеємі його Марією є пречиста Діва Марія а опікун святий Йосиф це дізнався з євангелія від луки 2 1

Я не знаю

Хз

Я не вчив

Запитання 7

Ісус у назареті

варіанти відповідей

Після смертіЦаря ірода пресвята родина повернулася з Єгипту на батьківщину та поселилася в місті назареті тут Ісус жив із своїми батьками до 30 років.

Я не вчив

Не знаю

Хз

Запитання 8

Прилюдна діяльність Ісуса Христа

варіанти відповідей

Ісус розпочав свою прилюдну діяльність коли йому виповнилося 30

Я не вчив

Не знаю

Хз

Запитання 9

Молитва

варіанти відповідей

Одного разу побачивши як Ісус розмовляє з отцемНебесним апостоли попросили його господи навчи нас молитися а він їм відповів коли молитися кажіть отче наш це є найкраща молитва бо сам Ісус Христос навчив нас так молитися Ісус молився завжди так та всюди

Я не знаю

Я не вчив

Хз

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест