Комп'ютерні програми в ландшафтному проєктуванні

Додано: 2 квітня
Предмет: Технології, 11 клас
7 запитань
Запитання 1

Спеціальні програми, призначені для комп'ютерного проектування ландшафтного дизайну, допоможуть:

варіанти відповідей

компактно розставити споруди;

провести розробку дизайну в єдиному стилі або напрямку;

розташувати водойми;

вимостити доріжки, створити гірки;

правильно облаштувати клумби, підібрати дерева для саду;

врахувати особливості рельєфу


все перелічене вірно

Запитання 2

Найпростіша і примітивна програма, яку навіть не треба встановлювати на комп'ютер. Проте, з її допомогою запросто можна планувати розташування основних об'єктів і створювати нескладні схеми садових ділянок називається.....

варіанти відповідей

Gardenia

Garden Planner

Realtime Landscaping Architect

Punch Landscape Design

Запитання 3

Garden Planner - програма для ландшафтного дизайну.......

варіанти відповідей

найпростіша і примітивна, яку навіть не треба встановлювати на комп'ютер. Проте, з її допомогою запросто можна планувати розташування основних об'єктів і створювати нескладні схеми садових ділянок.

встановлюється на комп'ютер, але теж має онлайн-версію. Є умовно-безкоштовною. У ній більше тисячі зелених об'єктів, кожен з яких має опис. Можна вибрати кліматичну зону, і сервіс надасть лише ті рослини, які зможуть прижитися в конкретних кліматичних умовах. При прискоренні перемотування можна побачити зміни в саду на кілька років вперед.

програма, надана вітчизняними розробниками. Безперечними її перевагами є простий і зручний інтерфейс, величезна бібліотека рослин, як плодових так і декоративних , з повним описом до кожного, а також споживання мінімальної кількості системних ресурсів комп'ютера . Але на жаль, вона поки не в змозі похвалитися гарною візуалізацією проектів.

Програма досить складна і дорога, але дозволяє не тільки використовувати готові, але створювати навіть моделювати 3D-об'єкти. При навчанні, вимагає багато часу, а іноді навіть залучення професіоналів. Дозволяє максимально деталізувати кожен об'єкт на ділянці і чудово його візуалізувати.

Запитання 4

Realtime Landscaping Architect існує в .....варіантах

варіанти відповідей

Architect

Landscape

Plus

Pro

Запитання 5

Пррограма досить складна і дорога, але дозволяє не тільки використовувати готові, але створювати і навіть моделювати 3D-об'єкти. При навчанні, вимагає багато часу, а іноді навіть залучення професіоналів. Дозволяє максимально деталізувати кожен об'єкт на ділянці і чудово його візуалізувати.

варіанти відповідей

Garden Planner

ArchiCad 17

SketchUp Pro

3DsMax

Запитання 6

Ця програма дає просто фантастичні можливості для роботи з великими об'єктами. Дозволяє проводити всілякі виміри й обчислення, а також спільно заповнювати всю технічну документацію. А будь-які зміни тут же відображаються у всіх документах, яких вони стосуються.

варіанти відповідей

SketchUp Pro

Gardenia

Garden Planner

 ArchiCad 17


Запитання 7

Одна з найпоширеніших програм, яку може опанувати дачник, який володіє комп'ютером на рівні "початківець", є програма......

варіанти відповідей

Google SketchUp

Punch Landscape Design

3DsMax

Всі перелічені відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест